Stroud

Stroud

Maximaal rendement. Gedreven door passie. Jong en innovatief. Vernieuwend en altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Creatief en vol van inspiratie. Wij zijn HIB.

Over Stroud

Cultuurcentrum Stroud in Putten heeft in 2017 een volledige renovatie ondergaan. Tijdens dit proces is het team van Stroud met ons in contact gekomen. Samen hebben we gekeken naar de wensen van een nieuwe website en het gevoel dat deze moet overbrengen.

Stroud

Wordpress website

De vraag

Stroud heeft niet alleen een theater maar ook verschillende zalen die verhuurd kunnen worden. Voorheen ging dit telefonisch en via de e-mail. Samen hebben we gekeken om dit proces te digitaliseren.

Ons antwoord

We hebben een WordPress website opgezet met een eigen uniek ontwerp. We hebben een module gemaakt die precies datgene doet waar de klant om vroeg: een online reservingssysteem. Door goed te overleggen en samen te kijken naar oplossingen hebben we een mooie website neergezet waarmee organisaties digitaal ruimtes kunnen huren. De website is volledig responsive en voldoet aan alle laatste eisen.