Sparringpartner Stout

Sparringpartner Stout

Maximaal rendement. Gedreven door passie. Jong en innovatief. Vernieuwend en altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Creatief en vol van inspiratie.

Over Sparringpartner Stout

Sparringpartner Stout is gespecialiseerd in het (door) ontwikkelen van een onderneming. Sparringpartner Stout heeft veel kennis en ervaring in het analyseren en in kaart brengen van knelpunten of uitdagingen. Hierdoor kunnen zij, door het stellen van de juiste vragen, de ondernemer helpen in dit proces.

Zit jij met vragen of wil je weten waar jouw groei mogelijkheden zitten? Neem dan contact op met de Sparringpartner in Gelderland.

Sparringpartner Stout

Wordpress website met speciale uitbreidingen

SSL gecertificeerd (Beveiligde verbinding)

Snelle WordPress Hosting

De vraag

In 2017 werd het voor Mathijs van Sparringpartner Stout duidelijk dat er veel vraag is naar zijn diensten. Er zijn genoeg ondernemers die naar een nieuw niveau willen, maar niet goed weten hoe ze daar moeten komen. Voor Mathijs was het destijds lastig om via een online kanaal zijn doelgroep te voorzien van de juiste informatie. Vanaf dit punt is de samenwerking met Hol Internet Bureau gestart.

Ons antwoord

Voor Sparringpartner Stout hebben wij een WordPress website opgezet, geheel met een eigen uniek ontwerp. We hebben de website voorzien van een speciale WordPress hosting met beveiligde verbinding. Samen met Mathijs hebben we de gehele website structuur in kaart gebracht en deze in de website gerealiseerd. De doelgroep wordt op deze manier op een duidelijk wijze voorzien van de juiste informatie. Door het gebruik van formulieren kan de bezoeker direct contact opnemen met Sparringpartner Stout. De website is volledig responsive zodat deze altijd op alle apparaten perfect weergegeven wordt. Door de website voor elk apparaat te optimaliseren is de bedrijfsvideo op tablet en mobiel weggelaten. Zo wordt de mobiele bezoeker niet gehinderd door een hoog datagebruik.