Over ons

Wij zijn Hol Internet Bureau

De unieke combinatie van onze skills maakt van ons een full-service internet bureau. Dat alles in huis heeft om met jou online succes te boeken!

Steun het KWF en ontvang een volledige website scan. Lees verder

Hol Internet Bureau is een full-service internet bureau, opgezet door jonge professionals. Het maken van de mooiste websites en de beste e-commerce webshops is de passie van Rene Hol. Vanuit deze passie is in 2010 dit bedrijf ontstaan. Door de jarenlange ervaring, kennis en kunde kunnen we die websites en webshops opleveren die volledig voldoen aan de wensen van de klant.

Sinds 2014 is Willemien werkzaam bij Hol Internet Bureau en bieden wij ook online marketing diensten aan. Willemien is een enthousiaste en ervaren online marketeer gespecialiseerd. Wij helpen je graag om je te onderscheiden van de concurrentie, meer te halen uit je online advertenties, de online vindbaarheid te verbeteren en meer omzet te genereren tegen lagere kosten. Kortom maximaal online resultaat!

Maximaal rendement. Gedreven door passie. Jong en innovatief. Vernieuwend en altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Creatief en vol van inspiratie. Wij zijn Hol Internet Bureau.