De Kruif Machines

De kruif machines

De kruif machines
Maximaal rendement. Gedreven door passie. Jong en innovatief. Vernieuwend en altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Creatief en vol van inspiratie. Wij zijn HIB.

Over Bouwbedrijf Hazeleger

Al meer dan twintig jaar geleden is Pieter de Kruif machines gaan repareren voor bedrijven in de regio. Het succes kwam met de jaren waaruit de huidige full-service onderneming is voortgekomen. Vanuit de ruime werkplaats in het buitengebied van Stroe worden machines geleverd, onderhouden en verhuurd. De Kruif Machines is dé machinespecialist van Nederland!

De Kruif Machines

Wordpress website

De vraag

De website van De Kruif Machines was al lange tijd aan vervanging toe. De informatie was slecht te vinden en de bezoeker werd niet genoeg geboeid om langer op de website te blijven. Hierdoor merkte De Kruif Machines een terugval in het online verkeer. Het team van de Kruif Machines is erg druk met hun goede dienstverlening, waardoor ze geen tijd hadden om een nieuwe website te begeleiden. Ze wisten dat er een nieuwe website moest komen, maar wie moest dit gaan uitvoeren.

Ons antwoord met WordPress

Samen met onze partner Organisatieservice.nl hebben wij het proces zo gestroomlijnd mogelijk uitgevoerd. Door onze ervaring en expertise hebben we de klant zo min mogelijk belast en toch de beleving van De Kruif Machines online gekregen. Het resultaat is een WordPress Website die duidelijk de verschillende diensten en producten in beeld brengt. Verschillende mogelijkheden tot contact biedt en goed wordt weergegeven op alle apparaten.