Bouwbedrijf Hazeleger

Bouwbedrijf Hazeleger

Maximaal rendement. Gedreven door passie. Jong en innovatief. Vernieuwend en altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Creatief en vol van inspiratie. Wij zijn HIB.

Over Bouwbedrijf Hazeleger

Bouwbedrijf Hazeleger is jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van bouw en verbouw. Na een periode van verhuren is Bouwbedrijf Hazeleger zich steeds meer gaan specialiseren in de meer exclusieve bouw. Met name dakkapellen en veranda`s zijn al jaren een vast onderdeel van het leveringsprogramma. Vanuit de passie voor maatwerk en vakmanschap realiseert Bouwbedrijf Hazeleger de mooiste constructies, gebouwen en verbouwingen. Vanuit de werkplaats in Ede leveren zij uitsluitend maatwerk aan klanten.

Bouwbedrijf Hazeleger

Wordpress website

De vraag

De klant merkte dat zijn doelgroep steeds vaker op het Internet te vinden was. Zowel in de directe omgeving als daarbuiten werd de vraag naar een bedrijfswebsite groot. Vanuit dit punt is de samenwerking met Hol Internet Bureau gestart. Bouwbedrijf Hazeleger wilde een onderhoudsvrije website waarin de kerntaken van het bedrijf naar voren kwamen.

Ons antwoord

We hebben een WordPress website opgezet met een eigen uniek ontwerp. Het resultaat is een website die direct aanspreekt en de verschillende contactmogelijkheden naar voren brengt. Door het gebruik van groot beeldmateriaal wordt de geleverde kwaliteit van Bouwbedrijf Hazeleger overgebracht op de bezoeker. Zo zijn toekomstige klanten verzekert van een professionele dienstverlening. De website is volledig responsive zodat deze altijd op alle apparaten perfect weergegeven wordt.

[add_to_cart_url id=”481″]